Annons
Annons

This storage board

A smart and stylish new item from IKEA, designed by Eva Lilja Löwenhielm.

Skådis – en av IKEAs allra finaste nyheter. Snygg och smart förvaringstavla med massor med fina och funktionella detaljer, hyllplan i plåt, muggar, klämmor, krokar och spännband för personliga lösningar. Förvaringslösningen är designad av Eva Lilja Löwenhielm som även ligger bakom många andra IKEA favoriter som den krispigt vita Kvissle serien med korkdetaljer bl a.

Annons

Inspirationsbilder från IKEA Livet hemma (bild ovan beskuren), styling Anna Lenskog Belfrage, stylist ass Alicia Sjöström, fotograf Ragnar Ómarsson.

Här hittar du Skådis alla varianter och tillbehör.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar