Annons
Annons

This studio

STIL_INSPIRATION_Spinneriet_Trendenser_TIki_Sofa STIL_INSPIRATION_STUDIO_FLOOR STIL_INSPIRATION_Workspace_Details STIL_INSPIRATION_Trendenser_Spinneriet_Afteroom STIL_INSPIRATION_Trendenser_Office STIL_INSPIRATION_Spinneriet_Studio_love

Nä, hörrni! Det här är definitivt inget ställe att besöka om man har anlag för att bli grön av avund. (särskilt inte om det kvarstår en dag på reklamfilminspelningen) Nu har jag turligt nog inte antagit någon grön ton ännu. Men sååå galet fint! Trendensers inspirerade kontor och studio i härliga Spinneriet i Lindome. Maxat inredd med flera möbelfavoriter på drömskelistan. Fogias soffa Tiki, ett långbord omgivet av Menus snygga Afterroom chair. Och hur stilig är inte den fristående TVn Serif, design Erwan och Ronan Bouroullec?

Annons

Dagens maxade inspoboost.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (5)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar