Annons
Annons

This week

Friday. I have just landed on the couch. Warm in the heart for this week and so happy and grateful for my fun job, lovely colleagues and well, this lovely life.

Skärmavbild 2016-11-18 kl. 19.02.35IMG_0338Misty morgning.Anna_Malmberg_Behind_the_Scenes

Vi tillbringade onsdagen med plåtning i sviten i Smedjan på Siggesta Gård. Magiskt mood, både inne och ute. Verkligen det perfekta boende för en mysig vinterweekend! Översta bilden är tagen av min grymma assistent Alicia och bilden ovan av fotograf Anna Malmberg. Fler behind-the-scenes finns på hennes blogg.

Annons

STIL_INSPIRATION_Instant_mood_Bemz_linen

Instant mood med vardagsdetaljer som finns nära tillhands tillsammans med tygprover till en kommande styling.  Ibland är det inte svårt alls att sätta stilen. När man kan utgå ifrån personliga favoriter och materialval.

STIL_INSPIRATION_hasami_porcelain

Har jag sagt att jag älskar detta porslin? Det enkla formspråket och materialet ger mig rysningar, så fint är det. Från japanska Hasami porcelain. Tabletterna kommer från Hay, de tillför en varm lite vintrig touch och är perfekta på vårt vita och ganska känsliga bord.

STIL_INSPIRATION_wardrobe_work_in_progress

Work-in-progress! Yay! Inredningen är på plats i klädkammaren. Nu återstår bara lite trevligare belysning än den trista globen i taket och lyxiga galgar för att mitt mood ska vara uppfyllt. (och så lite slutpiff och en ytterligare gallring på galgarna…) Återkommer med fler ”efter” bilder för den som önskar förvaringsinspiration när allt är på plats.

_DSF3182_Sunday_at_Perspective_HIRES _DSF3199_Sunday_at_Perspective_HIRES

Planen på utgallringen i garderoben grusades en aning i veckan. Då Sunday Stockholm visade sina plagg på Perspective studio. Missa inte om du är i närheten i helgen! Jag äger numera de skönaste av byxor och jackan i kimonomodell. Mycket mer behöver jag inte. Så jag kanske kan uppnå drömmen om min sparsmakade garderob trots allt…

På schemat idag: Supertrevlig lunch med ELLE Decoration teamet och finalisterna i Årets inredningsbloggare. finalistlogga_arets_inredningsbloggare

Så grymt glad och ödmjuk inför att vara en av dessa bland ett gäng favoritbloggare och härliga kollegor. Gå in och rösta på din favorit här!

Happy weekend!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (16)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar