Annons
Annons

This week

Magnolia blossom, some Saturday work and the most inspiring interior.

Magnolia-i-karaff-740x987Det fick bli fredagsblommor en dag i efterskott den här veckan. Dessa vackra magnolior fotograferade av min fina bloggkollega Daniella Witte. En av gästerna vid den härliga middagen i samarbete med Marbodal nu i veckan. Jag återkommer med fler bilder därifrån. Men Daniella visar en del bilder från stylingen inför middagen på bloggen idag och delar sina tankar kring  stylistyrket. Förutom att jag känner mig ödmjuk inför hennes beskrivning så är hennes tankar kring jobbet väldigt träffande.stil_inspiration_Behind_The_Scenes_1 STIL_INSPIRATION_behind_the_Scenes_2Anledningen till att jag firar fredag en dag senare beror på att arbetsveckan helt enkelt inte hade tillräckligt många dagar. Ett lördagsjobb tillsammans med fotograf Sara Medina Lind och Alicia Sjöström är dock inget att klaga på. Resultatet kommer att visas i Rum Hemma under våren. Här ovan några sneakpeeks från dagens styling. Enkelhet och en neutral färgskala. Ett favvojobb!Och så har Marie äntligen släppt bilder från den här superfina lägenheten som jag nämnde i tidigare inlägg. JMs nya premiumkoncept med exklusiva materialval och inredningsdetaljer. Hur fin är inte den gråbeigea kalkstensskivan i köket t ex? Detsamma gäller stylingen och inredningsdetaljerna. Foto: Emily Laye Styling: Marie RamseFoto: Emily Laye Styling: Marie RamseFoto: Emily Laye Styling: Marie RamseOch badrummets snygga grå marmormönstrade klinkerplattor. Fler bilder och inredningsinspiration deluxe hittar du här.

Annons

Bilder från JMs visningslägenhet, styling Marie Ramse för Hitta hem, fotograf Emily Laye

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar