Annons
Annons

This week

Ljusterapi i dubbel bemärkelse. I veckan spenderade jag 2 dagar med mina härliga bloggkollegor här på ELLE Decoration. Bubbel i solen, en promenad ner till kallbadhuset, Spa på vackra Asian Spa på Varbergs Stadshotell, middag och morgongym. Sen mer sol och lunch i Krickelins underbara växthus...

Ljusterapirummet på Varbergs Stadshotell och Asian Spa fångat av Daniella efter morgonyogan. 

Varberg och våren visade sig från sin bästa sida när vi hälsade på. Sol och värme och fantastiskt sällskap. Så tacksam för mina fina bloggkollegor på ELLE Decoration och för våra samtal om allt mellan himmel och jord. 24 timmar tillsammans med Daniella, Helena, Kristin och Malin och energidepåerna är uppfyllda och hjärtat lika så.

Annons

Jag vaknade upp i mitt guldrum på Varberg Stadshotell när soltrålar från tidig morgonsol silade in genom gardinerna.

Hur lyxigt med ett badkar som det här på hotellrummet?

Efter en härlig start på dagen i hotellets gym och lyxig hotellfrukost begav vi oss hem till Kristin och avslutade vår mysiga bloggträff med en lunch i växthuset. Ni har säkert sett bilder från Krickelins hem förut. Men det gick liksom inte att låta bli att plocka fram kameran…. Och jag var inte ensam.

Blå, blå toner. Krickelins signum och så behagligt. 

Gissa vem som fick mest uppmärksamhet? Boris såklart. Det går inte att vara sötare än så!

Krickelins vackra hem – fyllt av personliga och inspirerande stilleben och blickfång.

Växthuset. Sååå avundsjuk på det.

Tack tjejer för härliga dagar och tack bästa Kristin för att du bjöd hem oss!

Veckan avrundade jag med en inspirerande fredagsfrukost på Cervera butiken i Stockholm tillsammans med fler härliga bloggkollegor (återkommer till den i morgondagens inlägg) och sitter nu i Luleå på den trevliga Fair Living mässan (i förträffligt sällskap med Stefan Nilsson), där jag strax ska hålla en föreläsning om min inredningsinspiration. Det känns som om den här veckan inte hade kunnat bli mer maxad än så här…. Jag glömde nämna att jag hann med en dag med förberedelser i fotostudio inför nästa veckas styling jobb också… Oh yay!

Lördagskramar!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (19)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar