Annons
Annons

Timeless storage

Korbo Classics and Laundry bags.

Classic 80 - Blankets-2 Classic 35 - Handle closeup

Tidlös design som aldrig går ur tiden. Korbos klassiska korgar och den lite högre tvättkorgen med tillhörande tvättsäck. Idag damp dessa underbara bilder ner i inkorgen. Älskar det här enkla uttrycket. Om och om och om igen.

Annons

KorboPå inköpslistan till barnens rum! Den här snyggingen kan stå framme – så kan man bara dumpa smutstvätten där rakt upp och ner. Kan ju inte gå fel?

LäderremPå ett helt annat tema. Men så välmatchat att det fick hamna i samma post. Beslag till klädkammaren. En svår nöt. Det finns på tok för många beslag, handtag och knoppar att välja bland. Men valet föll på dessa läderremmar som bl a finns hos Norrgavel. Enkelhet igen. Me like!

Pressbilder från Korbo och Norrgavel

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar