Annons
Annons

Tine K home – Lake collection

Irresistible soft textiles and details for AW 2017

I veckan fick jag ett ex av Tine K´s AW 2017 katalog i inspirerande bokform levererad till min dörr lagom till frukoststunden på altanen. Alltid lika inspirerande bilder och min dröm om att bli en mer avskalad estet slås i spillror när jag förförs av boho-härliga bäddningar med textilier i lager på lager, rotting och rustika möbler med flätad sits. Här är några av mina favoriter ur höstens kollektion.

Annons

Cotton/wool blanket. Vill ha!!

Ton-i-ton.

Badrumsmattor.

Den här färgskalan och inslag av naturmaterial. Förförs av den om och om och om igen. Hade tänkt mig en stramare höst, men inte utan dessa bomull/ullplädar och kanske ännu ett överkast i mjukaste våfflad bomull. Ljuvligt.

Se höstkatalogen i sin helhet här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar