Annons
Annons

Tine K Home SS 2017

The Boho collection in beautiful surroundings at the La Granja Ibiza.

SS17 La Granja Ibiza_low SS17 La Granja Ibiza_low-3SS17 La Granja Ibiza_low-2 SS17 La Granja Ibiza_low-4 SS17 La Granja Ibiza_low-9 SS17 La Granja Ibiza_low-8 Enkel, rustik dukning på sommarbordet.

SS17 La Granja Ibiza_low-7SS17 La Granja Ibiza_low-6 SS17 La Granja Ibiza_low-5Bomull och blå nyanser.

Precis hemkommen från semestern försätts jag på nytt i ett omedelbart semestermood med Tine K´s nya kollektionsbilder framför näsan. Bilderna är tagna på det ljuvliga designhotellet La Granja Ibiza, ett riktgt drömhotell som jag bloggat om här tidigare.

Annons

Personligen är jag redo att lämna det bohemiska med rottingmöbler, inkamönster och dekorativa detaljer och vill gå mot en mer avskalad, ren känsla. Men textilierna i mjukaste bomull och de ljuvliga tunikorna väcker enormt ha-begär inför sommaren! Och känner jag mig själv rätt så kommer jag trilla dit på en Boho-chic handduk när det närmar sig semester. Känslan är avslappnad och naturlig. Och det känns definitivt som om vi kommer se mycket blått i de här ljusare gråblå nyanserna tillsammans med fräscha bomullsstrukturer i vår.

SS17-La-Granja-Ibiza_low35Jag stannar kvar i mitt semestermood ett tag till.

Pressbilder från Tine K Home. Tipstack till Inredningshjälpen!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar