Annons
Annons

Tingest

Most wanted. A dumbbell in marble.

Jag har inte besökt Formex idag och kommer att få hoppa över säsongens mässa denna gång då det är så mycket annat som ska hinnas med. Men pressinformationen dimper oförtrutet ner i inkorgen. Dagens finaste som det också rapporteras om från Formex är Tingest kollektion för 2017. En designad kollektion träningsredskap – så snygga att de kan stå framme hemma.

Annons

Hur fina var inte de här Hantlarna i marmor? Finns även i en gråvit marmor. Jag skulle tippa på att vi får se dessa i många designintresserades Insta flöden framöver. Jag tar ett par i mörk marmor, tack!

KroppsbyggarenTyngdlyftaren 3-5-7KG

Även dessa kettlebells och hantlar i gjutjärn inspirerar till ett utökat hemmagym. Så snygga att de kan förvaras i vilket dressingroom som helst. Hantlarna i marmor och gjutjärn är designade av Alexander Lervik och Kettlebells design Mattias Stenberg. I kollektionen finns även en rockring i trä, träningsväska i läder och träningsprodukter i kork.

Dapperey_FoamrollerEtt annat företag som tillverkar snygga träningsprodukter i kork för hemmagymmet är Dapperey. Se deras foamrollers i kork med läderhandtag här.

Pressbilder Tingest collection 2017 samt @dappereyofficial

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar