Annons
Annons

Today.

A work day filled with inspiration and lovely props.

Idag har jag och Sara fotat bilder för Bemz inför ett kommande samarbete. Ser fram emot att visa dem här på bloggen snart! Vi höll till hemma i Alicias mysiga lilla lägenhet och jag lekte runt med rekvisitan. Nyförälskad i TID Watches Canvas klocka, design Form Us With Love.

Annons

Och här det kreativa kaoset medan styling pågår i andra änden av rummet… Mitt i röran kan man ändå ana Alicias stilsäkra inredning (trots att kökshyllan tillfälligt hamnat mitt i rummet) De svarta lamporna Silo, design Note Design Studio är verkligen en av de mest fotogeniska inredningsdetaljerna jag vet. Så snygga! Som sagt. Inspirationsintag en masse denna dag.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar