Annons
Annons

Today I love

Slide1BassamFellowsJournal_Daybed_1

Bassam Fellows snygga dagbädd CB-41 har poppat upp i stilsäkra önskelistor både här och här på sistone. Så fin! Detsamma gäller Bassam Fellows övriga möbler med bl a den randiga bänken Stripe bench som ett fint exempel på hur snyggt det kan bli att mixa träslagen teak, valnöt och ask. Så har vi pallarna,  Tractor stools som med sin självklara form fungerar i alla sammanhang. I vardagsrummet, hallen, sovrummet eller runt matbordet. Den perfekta möbeln. Man kan helt enkelt inte ha för många pallar i ett hem.

Annons

Hos Bassam Fellows hittar man även en Lifestyle kollektion med supersnygga solglasögon (modellen Marion åker rakt upp på min måste-ha/drömske-lista), cashmere och skor.

Pictures from Bassam Fellows,  Interior in Willis Mills House, Daybed via Design Within Reach,

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar