Annons
Annons

Today in the studio

Some sneak peeks from today´s interiors with some favorite new pieces.

Studiofönster, enkla glasvaser och härliga textilier i lager på lager.

STIL_INSPIRATION_Todays_moodSTIL_INSPIRATION_Today_Studio_Floor

Bruna toner och drömmiga studiogolv med härlig patina.

Några behind the scenes från dagens fotojobb för Livet hemma i studion hos bästa Kristofer Johnsson. Här anas några av höstens finaste nyheter hos IKEA. Och mina nya skor! De här.

Annons

Ha en underbar helg alla! Min ska spenderas på fotbollsplaner, hockeymatcher och barnkalas och så ser jag fram emot en kaffe hemma i Sara Medina Linds nya fina lägenhet. Missa inte hennes uppdateringar på Insta! En annan inspiratör som har flyttat och uppdaterar med härliga interiörer från nya hemmet är Maria Karlberg. Kvällens insta-tips! Kramar

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar