Annons
Annons

Today´s greens

My green favorites. Cuttings from the fig trees in today's post at IKEA Livet hemma.

ikea_lat_gro_inspiration_1-1

Denna sommar har jag låtit skott från mina fikonträd rota sig i glasvaser inför det här inlägget för Livet hemma. Fikonträd är favoriter här hemma. Inte bara för sin vackra former i alla storlekar utan för sin livskraft. Mina träd tappar emellanåt alla blad för  att efter lite beskärning snabbt skjuta nya. Och när man klipper av en grönskande gren och sätter i vatten så dröjer det inte länge förrän nya rötter ringlar i vaserna.

Annons

ikea_lat_gro_inspiration_2

Hela beskrivningen till inlägget hittar du här, på Livet hemma. För mig är det dags att sätta dessa skott i jord och se om mina små Fikonbebisar tar sig.

Styling by me, photographer Ragnar Ómarsson

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (267)
PINNA (5)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar