Annons
Annons

Today´s inspiration

studio-oink-Leipzig_1 studio-oink-Leipzig_4 STUDIO OINK_mood

Mörkt, monokromt ena dagen. Ljust och svalt nästa.

Det är däremellan min inspiration fladdrar fram och tillbaka just nu. Helst av allt skulle jag önska ett vitt blad och starta helt på nytt. Vita släta väggar som kunde målas mörkt grå när andan faller på. Oftast hamnar jag någonstans däremellan, en finstämd gråskala med pudriga beiga nyanser.

Annons

Mitt i all inspirationskaos som pågår i mitt huvud så närmar vi oss inredningsplanering i vårt pågående bygge hemma. Slipade betonggolv och vita väggar. Jag börjar där…

Beautiful, sheer white,  interior inspiration from Studio Oink /@studiooink, with thanks!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar