Annons
Annons

Today´s interior inspo

Simplicity and clean lines in this apartment for sale.

59056155905621

Här kommer ett massivt flöde med härlig inredningsinspiration och fina inredningsbilder, som så ofta när Anders Bergstedt fotograferat Entrance mäkleris objekt. Styling av Elli Roshandel/Nouvelle Interiör. Svalt, grått och snygga detaljer och inredningslösningar. Nu spås den grå trenden ersättas av en neutral, beige dito – och jag är benägen att hålla med och ser gärna en uppmjukning mot en varmare ton. Men grått i olika nyanser utgör fortfarande en fin bas tillsammans med de beigea nyanserna och inslag av naturmaterial i ljusa träslag såväl som brunt trä som en varm kontrast.

Annons

5905639 5905657 5905659 59056655905663Gråskala + beige. Jag gillar.5905687 5905689 5906427

Stillsamt och enkelt. Den här lägenheten erbjuder verkligen känslan av lugn och harmoni. Jag inbillar mig att man rör sig lite långsammare och njuter lite mer i en omgivning som den här.

5905603Och spana in taket i sovrummet. Så effektfullt i all enkelhet. Jag är lite smått besatt av takbjälkar och listverk för tillfället (inte minst efter att jag intagit den här dröm-loft inspirationen), återkommer till det en annan dag.

Inspirational interior via Entrance Mäkleri, photographer Anders Bergstedt, Styling Nouvelle Interiör

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (124)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar