Annons
Annons

Today´s workspace

En sanning med modifikation – dagens arbetsplats d v s.

Efter en magiskt skön morgonyoga-klass (ja, jag tog min egen utmaning på allvar och ger yogan en chans) så landade jag i soligt hörn på Zetas café med en latte och smörgås och jobbade mig igenom dagens mejlskörd och en hög med bilder. Hittade dessa från en annan dag på mitt hemmakontor. Väl där hemma igen, blir dagens uppgift att sortera inredning och rekvisita som ska ut på jobb respektive läggas i högar för kommande ”gårds-loppis”. Det är hög tid att rensa i rekvisitaskåpen.

Annons

Alla dessa ”bra att ha” saker…

Jag är svag för mitt kreativa stök – det blir dock lite för mycket av det goda ibland. T ex det faktum att en kopp står på 3 fat för att alla är så fina och ingen har sorterats ner i rekvisitalådan än… Men det är lättare sagt än gjort att sortera ut bland favoritsakerna. Drömmen om ett mer avskalat hem OCH kontor ställer dock krav på färre ting. (Ni skulle se vad som gömmer sig i lådorna…)

Hepp, dags att ta tag i högarna!

Ha en superfin torsdag!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (497)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar