Annons
Annons

Today´s workspace

I had to do some Sunday work due to our little vacation trip this week. Love my little workspace though.

STIL_INSPIRATION_Today´s_Workspace_1 STIL_INSPIRATION_Today´s_Workspace_3Dark vintage wood and marble details.

STIL_INSPIRATION_Today´s_workspace_2

I helgen bor vi ute i Attefallshuset tills våra nyslipade och hårdvaxoljade golv inne i huset torkat ordentligt. Idag har jag ägnat mig åt att sortera rekvisita och organisera i mitt eftersatta kontor. Mitt gamla vintagebord och arbetslampan har varit ute på inredningsjobb den senaste tiden och nu känns allt plötsligt som nytt när det är på plats hemma igen. Så skönt med arbetsbord och återställd ordning! Ikväll myser vi här ute med tända ljus.

Annons

Tidigare i veckan publicerades ett inlägg från en arbetsplats jag inrett för IKEA Livet hemma. Jag inser ju att det påminner en del om min egen arbetshörna här hemma. Så om ni önskar lite fixa-stilen-tips så kan ni kika in här!

Skön söndagkväll till er!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar