Annons
Annons

Toffee and smoke

tinekhome_aw16_kitomix-smo_dine-to_dine-smo_trayhango30-bl.jpg__1024x0_q85_subsampling-2 tinekhome_aw16_dine-to_orange-palet_orange-spoon_orange-olive_kitomix-smoke.jpg__1024x0_q85_subsampling-2tinekhome_aw16_fallthrow_falllin60-kit.jpg__1024x0_q85_subsampling-2

Brunt och mörkgrått. En inspirerande kombo i Tine K homes höstkollektion. Det är verkligen superfint att mixa upp grått och neutraler med bruna nyanser för att addera värme och karaktär. Vackrast som här på matta ytor, grov keramik och textilier med struktur.  De grovt vävda tabletterna står härmed på min egen inköpslista. Val av färg återstår…

Annons

Inspiration from Tine K Homes Autumn/Winter catalogue 2016

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar