Annons
Annons

TypeO Pop-up

During the Easter weekend, the founders of the lovely concept shop TypeO opens up the doors to their home in Ystad. Everything in the house is for sale. Save the date if you´re in Skåne during the holidays.

TypeO är en av Sveriges mest intressanta och inspirerande concept butiker och säljer bl a mitt japanska favoritporslin Hasami. Nu öppnar ägarna Micha van Dinther och Magnus Wittbjer upp sitt hem under två dagar under påskveckan. Allt är till salu. Missa inte om du befinner dig i Skåne dessa dagar.

Annons

Misha i senaste numret av Residence där du kan se mer från det härliga hemmet.

TypeO´s pop-up shop är öppen den 14-16/4 i samband med Skånes årliga konstrunda. Adressen: Gamla Lundavägen 418, strax utanför Ystad. Mer info hittar du här.

Pressbilder TypeO, photographer Mikael Axelsson. The Residence story by photographer Erik Lefvander

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar