Annons
Annons

Umber

Inspired by the sense of the color scheme and the Japanese aesthetics in B&Os AW17 campaign.

Rundande former,  den mjukt bruna färgskalan och den japanska estetiken tilltalar mig i den senaste kampanjen för Beoplay – Seek Serenity. Stillhet och modernt som möter tradition och behaglig patina. Jag känner att jag befinner mig i någon slags personlig stilkris – eller om det är alla intryck på sistone som överväldigat mig. Försöker landa och trycka på reset. Det kommer att dyka upp många vita moodboards den här vägen – som alltid när det är dags att rensa sinnet. Och kanske som oftast när hösten är i antågande och mer tid inomhus. Flyttfågeln i mig börjar boa, flytta runt och mooda… (länk till min Insta förra hösten…)

Annons

Bilderna ovan har egentligen väldigt lite med mitt resonemang att göra, eller allt. För jag inspireras av en betydligt ljusare färgskala, och inte alls lika patinerat murrigt. Eller? För ändå är det dessa bilder, bland många många som etsar sig fast.

Och bilder som den här. Stillhet. Naturlig inspiration.

Ovan bild från Axel Vervoordts Wabi inspirations via Daniella Witte.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar