Annons
Annons

Update your IKEA kitchen with Reform by NORM Architects

NORM_Reform_IKEA_kitchens Reform har samarbetat med några av danmarks främsta formgivare och arkitekter. Jag skulle mer än gärna ha det här köket, med luckor och fronter designade av NORM Architects hemma hos mig. Uttrycket är enkelt och tidlöst med en exklusiv känsla. Materialen: Fiberbetong, bronserad tombak och rökt ek åldras vackert och ger det stilrena köket en varm ton. Den svarta blandaren blir pricken  över i:et i denna köksdesign.

Annons

Fler bilder och information hittar du här.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar