Annons
Annons

Vacation memories – Simple white living

STIL_INSPIRATION_Vacation_memories_Rhodos_Lindos_Sun_hotel STIL_INSPIRATION_Vacation_memories_Rhodos_Lindos_sun_hotel_our_room_with_a Private_pool STIL_INSPIRATION_Vacation_memories_Rhodos_1 STIL_INSPIRATION_Vacation_memories_Rhodos_Lindos_Sun_hote_our_room_simple_living STIL_INSPIRATION_Vacation_mood_white_living_lindos_sun_hotel STIL_INSPIRATION_Vacation_memories_Rhodos_Lindos_Sun_hotel_simple_living STIL_INSPIRATION_Vacation_mood_white_living STIL_INSPIRATION_Vacation_memories_Rhodos_Lindos_sun_hotel_a_room_with_a_pool

Det var inte helt lätt att begränsa omfattningen på det här inlägget. Jag har så många härliga minnesbilder med mig hem från semestern. Med dessa bilder hoppas jag i alla fall kunna förmedla den där enkla, otvungna semesterkänslan som jag var ute efter inför vår resa.

Annons

Lata dagar i solen, på ett hotell som erbjöd just detta. Mot en vit, avskalad och enkel fond. Total avslappning utan störande intryck. Vi hade världens härligaste rum med utgång till egen pool.

I den nya delen av Lindos Sun Hotel hade man verkligen lyckats uppnå en perfekt balans där enkelt och avskalat ger ett perfekt sobert och lyxig känsla. Minimalistiskt fräscht utan att blir hårt och kallt.
Här är det detaljerna som avgör. Valet av textilier med det våfflade vita överkastet mot de vita släta sängkläderna, linnestrukturen på soffkuddar och överdrag och nivåskillnaden vid sängen på det helgjutna betonggolvet. Nyanser ton-i-ton.
Många fina detaljer att ta med sig som inspiration till kommande inredningar och sommaruppdateringar hemma.

Jag får återkomma till semesterbilderna i fler inlägg. Olivträd en masse och blå, blå hav…

Vacation memories. Inspired by the simple white living at Lindos Sun hotel.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar