Annons
Annons

Vacation mood.

Vacation_1 vacation_6

Semesterdag 2 i stugan vid sjön avslutades som den första med bastu och svalkande bad i iskall sjö. Sen blev två trötta barn kvar med Ipads i sovstugan och jag kunde njuta de kvällsolen i lugnet i hängmattan. Lyx! Extra lyxigt här och nu då myggen vanligtvis blir allt för enerverande kvällstid. Knappt några alls denna sommar.Vacation_2

Annons

Kvällste och tid att bläddra. Resväskan vägde som vanligt alldeles för mycket (trots lätt sommarpackning) när alla olästa magasin i traven hemma skulle med för att plöjas igenom lediga dagar…Vacation_4

Älskar dessa ljusa sommarkvällar i norr. Vacation_5

Och den här vyn. Den har jag njutit med tandborsten i hand sommar efter sommar så länge jag kan minnas. Med känslan av att jag befinner mig på den vackraste platsen på jorden. Just då.

Nu over and out…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar