Annons
Annons

Vacation ready

casa-cookSan_giorgio_vacay copy

Nä, hörrni. En vecka kvar till semestern nu och jag är såå redo. Inte för att jag inte njuter av dagarna med mina härliga kollegor på kontoret. Så bäst. Men jag behöver verkligen vara ledig. Drömmer om en vecka i en hängmatta på något mysigt hotell. Utan några som helst måsten. Men den här sommaren blir det semesterstart i Norrland istället och sen ska husen där hemma målas och trädgården fixas med. Men jag kommer njuta ändå när jag njuter av dagens insats där hemma på altanen. Och så ska jag lova mig själv att boka in den där ”utan måsten” semestern vid tillfälle. Känner mig lite värd den ändå.

Annons

Drömsemestrar att inspireras av. Bilder från The Casa Cook hotel – som jag tipsade om här och mitt favvohotell i samma bohemiska anda, San Giorgio Mykonos se tidigare bildregn här.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar