Annons
Annons

Vardagskonst.

Härlig bok om butikskonceptet Granit som fyller 20 år - här får du "The Story" om Granit och en rad inspirerande hemma-hos reportage. Bl a från grundaren Anett Jorméus hem i Stockholm och Sydafrika.

20 år. Det innebär att jag blivit 20 år äldre och klokare sedan Granit öppnade sin första butik på Götgatan. Det känns märkligt och samtidigt så där självklart, som det gör när något är alldeles rätt. Granit var lika rätt i tiden då som nu. Och kanske än mer självklart idag. 20 år. Gulp. Tiden går rasande fort. Men visst älskar vi att älska samma saker nu som då. Tidlöst. Hållbart. Grattis Granit 20 år! Och tack för att ni finns.

Annons

Inför 20-års jubileet har de även tagit fram en rumsdoft som hyllar det självklara i att uppskatta det vardagliga, enkla:

”En doft av stadens våta asfalt, nyuppackade kartonger, vanilj, nyutslagna liljor, tända ljus och nybryggt kaffe”

Mer inspiration och rumsdoften Twenty hittar du hos Granit. Interior photography Samuel Unées.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar