Annons
Annons

Varm beige

styled by Team Sarah Widman.

Alvhem_1_1 This wallcolor. Alvhem_1_2 Alvhem_1_3Vårens mest inspirerande färgskala i varma beigea nyanser på väggar och inredningsdetaljer. Här tolkat av Team Sarah Widman för Alvhem.342260_nordhemsgatan_63-10.jpg--792958049-rszww1170-80 342260_nordhemsgatan_63-40.jpg--391785873-rszww1170-80Samma stylist team – här för Bjurfors Göteborg. Neutraler + varma beigea toner. Så vackert i sin enkelhet för att mjuka upp en vit bas. Den minimalistiska tekannan med tillhörande skålar är en personlig favorit från PolsPotten. Och ludna magnoliaknoppar. Vårkänsla deluxe.

Annons

Inspiring pictures via Alvhem/photographer Anders Bergstedt and Bjurfors Göteborg. Styling Team Sarah Widman.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (107)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar