Annons
Annons

Viola

A new series of nostalgic porcelain and lush green Spring feelings in my latest work for Duka Kitchen Life.

Lifestyle_picture_Viola_Pella_Hedeby-15 Lifestyle_picture_Viola_Pella_Hedeby-13Nostalgiska former och mjuka nyanser mot patinerad bordsyta.Lifestyle_picture_Viola_Pella_Hedeby-1Grönt och spirande vårkänsla fick sätta tonen när jag fick tolka Dukas nya porslin Viola i lifestylebilder.Lifestyle_picture_Viola_Pella_Hedeby-14Den inredningsintresserad känner säkert igen köket. Jag hade lyckan att få ”flytta in” hemma hos Ulrika Randel och duka upp en skir vårinspirerade dukning. Älskar hennes hem – modernt och tidlöst med en stor dos charm och personlighet. Matplatsen med generöst bord med ljuvlig patina och mixade vintagestolar är bara såå fin.

Annons

Lifestyle_picture_Viola_Pella_Hedeby-5 Lifestyle_picture_Viola_Pella_Hedeby-4Liksom sovrummet med skön blågrön kulör och fina vintagepjäser. Perfekt som back-drop till det nostalgiska porslinet.

Pressbilder Duka Kitchen Life. Styling by me. Location love @Seventeendoors.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (22)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar