Annons
Annons

Wander from Within

Pure beauty. An exhibition for the soul with a furniture collection co-designed by Adrian Cheng and The Master Shigeru Uchida.

Den här utställningen är så rätt i tiden och gick rakt in i själen. Som en stunds välgörande meditation. Det känns banalt att försöka beskriva innehållet, men gå och upplev Wander from Within om du är i Milano. Här hittar du mer information.

Annons

Det här är ett inlägg som jag påbörjade tidigare idag innan rapporterna från centrala Stockholm nådde mig. När livet blev så där svart, tungt och frustrerat. När varje säkerhetsmarkerad vän på Facebook kändes som den allra finaste gåva. Så bestämde mig för att mina barn visst skulle få hoppa för livet på studsmattorna på Bounce, som utlovats som avslutning på veckan. De gjorde det. Och jag känner mig så övertygad om att det är så det måste bli. Livet, hoppet. Ledsamheten måste motas på något sätt. 

KRAMAR, styrka och kärlek till alla er ikväll!

Pictures from Milano and the most beautiful exhibition Wander from Within, open until tomorrow April 8th at Villa Necchi Campiglio, Via Mozart, 12, 20122 Milano. Tipstack till Desiree!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar