Annons
Annons

Wardrobe update

Some pictures with the results of our dressing room renovation. The content of the closet is still a work in progress ...

STIL_INSPIRATION_Vore_Dressingroom_6 Här kommer några bilder som utlovats efter uppdateringen hemma i vår klädkammare. Målet var en enkel, överskådlig känsla där ingenting kan gömmas undan och var sak har sin plats. Jag är ingen pedant, men älskar ordning. Hmm. Jag har en bit på väg mot den optimala garderoben. Men det här känns definitivt som ett steg i rätt riktning.

Annons

STIL_INSPIRATION_Vore_Dressingroom_5 Färre plagg är målet och här ska inget onödigt gömmas undan. Gallring och utrensning fortsätter i maklig takt.  Inredningsmässigt överväger jag fortfarande att investera i den belysning jag planerade initialt, &Traditions NA5 lampor med mörk marmorsockel för mer tyngd och en genuin materialkänsla. Men Framas mässingssocklar som återfanns när jag rensade rekvisitalagret fyller definitivt sin funktion här.

STIL_INSPIRATION_Vore_Dressingroom_4 copySTIL_INSPIRATION_Vore_Dressingroom_Storage Beslagen är köpta hos Norrgavel.

STIL_INSPIRATION_Vore_dressingroom_2En heltäckande matta i klädkammaren ger en mer ”dressad” känsla och är trevlig att kliva in på från sovrummet på morgonen. Den här fiskbensmönstrade sisalmattan beställdes från min lokala måleributik.

STIL_INSPIRATION_Vore_Wardrobe copyInredningssystemet kommer från Småländska Vore.se, mer info hittar du här. Marie använde samma inredning i den lägenheten som jag visade en sneakpeek från här om dagen och lät spraymåla hela systemet i en peppargrå nyans. Så snyggt! Bästa inspirationen med att uppdatera inredningen i klädkammaren är just den här lyxigt minimalistiska känslan innan man ”återfyller”. Det blir verkligen ett naturligt startskott för utrensning och eftertanke innan man fyller på med nytt i garderoben.

Har du någon förvaringsinspiration med optimal organisering och en garderob att dela med dig av? Lägg gärna en länk i kommentarsfältet! Tack!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar