Annons
Annons

Wardrobe update

Another work-in-progress at home. This is my mood for our new walk-in closet.

STIL_INSPIRATION_moodbord_wardrobe_update

Här hemma avlöser inredningsprojekten varandra nu. Lite som när man drar ur proppen… I och med att vi slipade golven så åkte också våra skåp i mörk valnötsfaner ut från vår ”walk-trough-closet” mellan sovrum och badrum. Dessa såldes på Blocket och hämtades på ett magiskt vis i en (visserligen rejäl) kombi. Helt otroligt att de gick in…

Annons

Nåväl, här gör vi plats för (ny!) ordning och reda. Jag har sedan första gången jag såg Vores förvaring på bild varit lite besatt av tanken på att inreda med det här stilrena systemet. Nu går vår klädkammare från tungt och mörkt till ljust och fräscht. Här kan inga drivor av oanvända plagg gömma sig någonstans tänker jag. Vilket kräver utrensning och ordning. Jag är uppenbarligen betydligt sämre på detta än min sambo (det visade sig inte minst när första utrensningen skedde i o m att vi tömde alla rum innan helgen…) så det blir en utmaning. Men det känns verkligen peppande. Lite som en nystart. Livet efter 40, eller nåt…? ;P

Vårt mood: Inredning från Vore, finaste galgarna Soft coat hanger i monokromt grått från HAY, belysning Mass Light med marmorsockel från & Tradition. (Bara att byta ut den tråkiga globen i taket till ny belysning kommer att bli ett lyft minst sagt). Golven, i klädkammaren lägger vi en heltäckande sisalmatta i nyansen Havana, som blir en mjuk övergång från de grå golven i övriga huset. Så var det själva uppdateringen av innehållet i garderoben – utrensningen. Inspirationsbild från Pinterest.

Fortsättning följer.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (23)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar