Annons
Annons

Weekend lovin´

Spring feelings and brimming inspiration.

En stund med kaffekoppen i solen och den eftersatta traven med inspirerande magasin. Helglyx!Söndagsjobb – eller nåja. Dagens bloggis. Lite vårpigg grönska i form av ett rangligt fikon och ludna videkassar. Och ljuset. Nybäddat med de lyxigaste av lakan i finaste ekologisk bomull från svenska Ogland.Inspohögen igen. Söndagsfeeling deluxe.

Annons

Jag har verkligen njutit helgen till max. Igår blev det en stund ute under klarblå himmel och några timmar i hockeyrinken innan mysig middag med långa samtal hos fina vänner. Idag har det sett ut precis såhär. Jag har traskat runt med kaffekoppen i handen, vädrat och bäddat rent, bläddrat i magasin och tagit fram kameran för att försöka fånga ljuset.

Bra energiuppladdning inför veckan.

Hoppas ni njutit helgen! Kram och fin söndagskväll till er!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar