Annons
Annons

What a dream!

Glemminge_1_kök Glemminge_2_kullersten Glemminge_3_orangeri Glemminge_4_loftGlemminge_6_gård Glemminge_5_sovrum Glemminge_7_sovrum Glemminge_8_Gård_Vy Glemminge_9_pool

Det här är nog de absolut finaste hus jag någonsin sett! De gamla charmiga detaljerna, de råenkla materialen som mixats med fingertoppskänsla, gårdens kullerstenar och vyerna över de Skånska vidderna. Vilken dröm!

Dream house for sale via Fastighetsbyrån

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar