Annons
Annons

What´s on your wall?

What you have on your walls means so much to the interior impression. Here is a favorite photo that I used in a previous decor. Combine with favorite items for a nice eye-catcher.

Vad man har på väggarna gör så mycket för uttrycket i inredningen. Vissa gånger kan jag helt utgå ifrån konsten (ofta fotokonst i mitt fall) när jag inreder ett rum. Så gjorde jag t ex i sovrummet som jag visade igår. Där Ballerinan och tonerna i bilden fick sätta stil och känsla som jag följer upp med materialval, färger och strukturer. Här ovan är en annan favoritbild från den här inredningen för Residence. Fotot Fight av Jenny Källman för Absolut Art. Kombinerat med en vintagebänk, den lilla Gatto Piccolo lampan och Vifas snygga hötalare (som ständigt är ute på jobb, men vanligtvis bor i mitt Attefallshus) får väggen ett fint blickfång. Helt enkelt och precis som jag gillar det allra bäst. När man inte behöver ”övergöra” och krångla till det. Detaljerna på bilden ovan påminner mig om idéer jag hade i tidigare inlägg på temat Perfect match. Där det just handlade om att kombinera detaljer – ofta kring valet av en bild. Har du någon iögonfallande tavla eller favoritkombination?

Annons

I det här fallet gör förstås väggfärgen en hel del för känslan också. Här målad med kalkfärgen Jotun Minerals i nyansen Kalkgrå.

Ha en skön helg alla och njut av vintern! Kramar

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar