Annons
Annons

White kitchen inspiration

kokken-sildeben-gulv-lyst-nordisk-hus-kobenhavn-WM929j2jUWrd6Aoz_4tRJA kokken-gulvlampe-nordisk-hus-kobenhavn-b9NBltdLqgLmJMNCg3S9rw

Dagens inspo! Svart och vitt. Helt enkelt. Utan krångliga lösningar. Det släta vita köket får effektfull grafisk kontrast med svarta handtag och blandare. Det är allt som behövs när man har förutsättningar som de här.  Vackra golv (klassisk fiskbensparkett är verkligen svårslaget) och fina fönster och pardörrar mellan rummen. Inredningen med golvlampan Mantis S1 placerad i köket blir dessutom ett intressant blickfång .

Annons

Här bor By Nords creative director Hanne Berzant. Mer inspiration från hennes 1920-tals hus, beläget norr om Köpenhamn hittar du här.

Photographer Birgitta Wolfgang/Sisters Agency at Bo Bedre

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar