Annons
Annons

White kitchen mood

Copenhagen-Townhouse-II-by-Norm-Architects-photo-Jonas-Bjerre-Poulsen-yatzer-6 PH132721

Jag har velat lite fram och tillbaka mellan ett kök helt i vitt – med vita fronter, blandare och bänkskiva. Eller låta bryta av det vita med en bänkskiva i grå betong. Nu lutar det åt det senare, främst för att få in lite tyngd i köket mot väggarnas off-white färgade puts. Men visst är det snyggt med det helt minimalistisk vita köket, design NORM Architects på översta bilden.

Annons

Ovan Ingegerd Råmans mjölkvita glas i kollektionen Viktigt för IKEA. Magiskt fint mot betongen.

Inspirational pics NORM Architects and IKEA.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar