Annons
Annons

White or light grey floors

A huge hang-up for me right now....

soffbord_ask_1soffbord_ask_4

Våra golv. Gulnad ek där den vackra matta vaxade ytan fått en ful blank hinna. Prio på fixa-listan när vi färdigställt alla utvändiga markarbeten efter Attefallshus- och garagebygge. Drömmen. Ljusa vitbehandlade golv… eller kanske grå. Golv med en matt oljad yta som inbjuder till barfotapromenader.

Annons

bord_ask_2 pall_ask_3

Dessa drömmiga golv är från grundarna av Melo Studios härliga hem där vi fotograferade kollektionen.

Styling by me, photographer Sara Medina Lind for Melo Studio

Ska utveckla mitt golvprojekt med moodboard i kommande inlägg. Har länge velat mellan allt från grått till gråbrunt och t o m att slita ut parketten och fixa betongplattan… Senast var jag här i sinnet. Men idén med det ljusa trägolvet blir att golvet fortsätter i en förlägning ut på altangolvets ljust grå yta. Kanske en heltäckande sisalmatta får mjuka upp med en taktil känsla i sovrum och walk-in-closet. Mood kommer.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar