Annons
Annons

White preparation

Behind-the-scenes from one of my studio jobs this week. White + Nude.

STIL_INSPIRATION_WHITE_5 STIL_INSPIRATION_WHITE_3

Några sneakpeeks från veckans jobb. Vitt, vitt, vitt och nude.

STIL_INSPIRATION_WHITE_4

Älskar ljuset i det vita. Lika mycket som det dämpade, ombonade uttrycket i en mörkare färgskala. Tittade precis in hos Trendenser som gjort ett inlägg om inredningen jag gjorde för Residence, där hon tipsar om att lägenheten nu är ute till salu. Tack Frida och tack Josefin för fina ord. Läste även kommentaren från Sanna: ”OK. Liknar allt annat hon stylat i grått….” 

Annons

Så sant så! Jag gillar det jag alltid gillat. Det är liksom min stil. Jag brukar inte tagga till på kommentarer, då alla självklart har rätt att tycka och uttrycka. Men med ett glas fredagsvin i handen blev jag visst lite kaxig och kontrar med lite konstruktiv kritik till er tyckare. Tyck konstruktivt. Eller förbli tysta. Bittert pys gör ingen glad. Allra minst er själva. Leta upp någon som inspirerar er och låt dem veta det. Mer fredagspepp och kärlek till folket! Tack!

För övrigt så drömmer jag fortfarande om vita golv. Även om våra inte blir fullt så vita. Men oljade och matta – som gjorda för barfota promenader. Snart, snart! Bara veckor bort nu.

Önskar er alla en fin helg! Stor kram

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (111)
PINNA (0)

4 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar