Annons
Annons

White Rhino

Last weekends painting project. My kids got a new wallcolour in their room. Classico Chalk paint in the color White Rhino from Pure&Original.

STIL_INSPIRATION_My_kids_room STIL_INSPIRATION_My_kids_Room_White_Rhino

Work-in-progress bilder från förra helgen när jag äntligen tog jag tag i ommålningen av pojkarnas rum. Eller nåja en vägg som tidigare var tapetserad åkte på en omgång. Det var Viggo som var febrig och ville hänga med mamma som tyckte att det var dags. Färgburkarna har stått och väntat på att komma till användning ett bra tag nu. Så ett perfekt helgpyssel att ta tag i när lilleman för en gångs skull kunde ta det lite lungt.

Annons

Jag har tidigare målat med Pure&Originals kalkfärg Fresco som penslas upp för ett flammigt resultat. Den här färgtypen heter Classico, även den en kalkfärg med 100% naturliga pigment, den ska dock rollas för en slät, helmatt yta. Jag älskar det matta yttrycket, men inser att pigmenten blir väldigt mättade och kan sakna flammigheten som man jobbar fram med Frescon. I alla fall just till den här valda grå nyansen som heter White Rhino.

Min plan är dock att titta ut en heltäckande matta med naturlig struktur, typ sisalmatta till barnens rum. Med naturligt liv och struktur i golvet så kan det vara skönt att väggen hålet en jämn ton, vi avvaktar slutresultatet efter ”total makeover”…

Här kan du se fler bilder från barnens rum och en beskrivning av den platsbyggda sängen.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar