Annons
Annons

White space for dreams

My Sunday inspo. This pure white bedroom styling for IKEA.

ikea_STYLISTENS_DROMSOVRUM_inspiration_1

En sovrumsdröm i vitt. Älskar stylingen från detta inspirationsreportage för IKEA. Krispigt vitt i kombination med brun kork i bänk och pall och naturtoner i den flätade korgen och sjögräsmattan. Nu är det nog absolut sista chansen att slå till på delarna ur Ilse Crawfords Sinnerlig kollektion för IKEA, så skynda till ditt varuhus om de finns kvar på lager. Själv ångrar jag att jag inte slog till på just den här bruna bänken/soffbordet som nu är slut i Stockholms varuhusen. Typiskt mig, precis när jag inser att tåget gått…

Annons

Har du en att sälja i Stockholmsområdet, så hör gärna av dig!

Inspirationsbilder från IKEA

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar