Annons
Annons

White star

Men alltså. Jag blir så trött på mig själv. Nu har jag förlagt ännu ett minneskort till kameran. Borta! Var!? (Påminner mig om vilken vansinnig tur det är att jag inte valde att bli fotograf. Vilken katastrof.

Annons

Alla bilder. Borta. Igen.)

Jag har letat på alla möjliga och omöjliga ställen. Vilket ”bra” ställe har jag valt att stoppa det på den här gången? Så typiskt när dagsljuset för en gångs skull påminner om vår. Men, men det blir en gårdagens Iphone-pic på vår vita stjärna här istället…

Återhållsam, stilla julstämning. Precis så som jag gillar´t. Med konstant julmusik flödande i högtalarna (mest jag som uppskattar det om jag ska vara ärlig…) Men så där som det ska vara nu innan jul. Ber till vinterguden att snöa lite på oss bara!

Kram och fin helg på er!

Iphone pic by me. Fina dagbädden Safari finns att beställa hos bästa Little Cute Mokkasin. Extra mysig med dynor från EdbladGolvlampa Bestlite från Gubi.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar