Annons
Annons

White wall lamps

Vipp524-WallSpots-White01-Low Vipp524-WallSpots-White04-Low

Jag tror snart att jag har hyllat varenda liten del i Vipps sortiment. Men det är verkligen så välförtjänt och kommer rakt ifrån hjärtat. Jag kommer att fortsätta hylla det här moderna tidlösa uttrycket, signatur chefsdesignern Morten Bo Jensen, om och om igen.

Annons

Nu finns väggspoten i den fina lampkollektionen även i vitt som matchar de övriga vita delarna i designlinjen. Själv drömmer jag om ett Vipp Shelter helt i vitt…

Motsvarande badrumsbilder har jag visat som inspiration tidigare och det slår mig att färgkombinationen är densamma som för mitt badrums moodboard till 25 kvadrataren. Mörkt grå väggar, vita golv och ett stramt formspråk. Jag ska utveckla mitt badrumskoncept till ett inlägg senare ikväll.

Press images from Vipp

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar