Annons
Annons

Winter cosy

We have finally ordered a small cast iron stove and we keep our fingers crossed that we get it installed before Christmas. I can hardly wait until we get to light the first fire...

Vi har planerat för en liten braskamin i vardagsrummet så länge nu och äntligen kommit till skott. Valet föll på den klassiska lilla gjutjärnskaminen Morsö 1442. Här är visionen med en stram inramning av obehandlad stålplåt och Korbos korg fylld med ved…

Pics via my Pinterest – Stoves 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar