Annons
Annons

Winter lights

The only decoration I want for Christmas.

2697_d38f1b80b3-moravia-smallMoravia stars

STILINSPIRATIONwinterwhitePics via Pinterest

Jag är långt ifrån försatt i julstämning och låter pynt och dekorationer stå tillbaka i det längsta. Men ingen jul utan ljus! I år fokuserar jag på stillsam dekor, fokus på samvaro och ljus i massor. Att köpa juldekorationer som packas ner i kartonger efter jul känns inte så lockande, utan jag föredrar tidlösa klassiker som gärna kan stå framme året runt. I Kubus ljusstakarna brinner ljusen såväl morgon som kväll. Och jag kompletterar med såväl doftljus i glas som enklare värmeljus runt om i rummet så att de fungerar som stämningsskapande och värmande ljusskällor.

Annons

candlesDaydreamer Soy candle

Vid advent blir det dags att packa upp de vita stjärnorna i papper som hängt med mig i närmare 20 år. Stilmässigt står de sig fortfarande med sitt enkla uttryck, men de börjar bli aningen knöliga i spetsarna efter ett par oaktsamma flyttar.  När det blir dags för en uppdatering så faller valet på de vackra Moravia stjärnorna. Ett par i olika stolek som får hänga fritt en bit in i rummet. Kanske över vår gamla målarstege som får ersätta traditionell gran i år?

STIL_INSPIRATION_Winter_lightsStege + ljusslinga.  Fairy lights.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (45)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar