Annons
Annons

Wishlist and Mood for life

Hänger i soffan när snön vräker ner utanför. En perfekt lördag. Drömmer mig bort med en überlyxig drömskekelista. Ett badkar från Agape signerat Patricia Urquiola, tidlösa klassiker som Anglepoises industrilampor och Wegners Y-stolar och evigt bruna sommarben…

Annons

En braskamin står faktiskt på inköpslistan, en liten enkel och tidlös modell från Morsö. Jag önskar att den redan var här. Perfekt för vintermyset. En budgetlösning för detta blir istället H&Ms fina stickade pläd till soffan.

Önskar er en finfin fortsättning på helgen! Kramar

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar