Annons
Annons

Wonderful outdoor living on the terrace

Dessa bilder tog vi en stormig dag uppe på Sjövikshöjden i Stockholm. Men känslan av härligt uteliv
på en soldränkt terrass är inte mindre påtaglig. Den vita putsade fasaden, det ljusa betonggolvet tillsammans med de sköna solsängarna och gröna kryddväxter ger känslan av utlandssemester på någon grekisk ö…
…och det är precis vad jag laddar för just nu.
Önskar er en härlig helg!

Styling Pella Hedeby och Marie Ramse | Fotograf Sara Danielsson
| Visit Hitta hem for more pics 
Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar