Annons
Annons

Wooden benches

 
 
 
 
 
 
Här kommer en uppföljning till bordinlägget tidigare i veckan. Nu till jakten på den ”perfekta” bänken. Eller snarare perfekt imperfekta. Om du har en bänk lika bild nr 2 som står och skräpar så är jag en hugad spekulant (denna bild från avslutad auktion hos Bukowskis Market).
Tanken är alltså att kombinera våra matstolar med en bänk på ena sidan matbordet. Vår tillfälliga lösning med en kraftig bänk som normalt står ute på altanen har gett mersmak. Den är rejält bred, sådär så att man verkligen kan krypa upp där på fårskinnet. Så nu lutar det ändå åt att vi ritar och måttbeställer en bänk på ett snickeri i samma stil som skivan till matbordet.
Ovan är i alla fall några av mina favoriter från inspirationsmappen.
 
Inspirational benches: 1 Inspiration from French Connection, 2 Vintage bench | Bukowskis Market, 3 Tom Dixon Off Cut bench (no longer in production),
 
 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar