Annons
Annons

Work in progress

IKEA storage under the loft.IKEA Metod kitchen with Voxtorp fronts.

Last weekends kitchen and storage update from the small house ”Attefallshuset”, that will serve as studio and workspace. We have used IKEAs Metod kitchen with the plain white Voxtorp cabinet fronts and storage with Häggeby cabinets under the loft.

Annons

These pictures are not quite updated – now we even have a white roofing panel and a white Ash floor on the loft in our little house.

Next step:

White_kitchen_Concrete_Bench copyA kitchen bench top and a tap. My mood: White + Concrete

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar