Annons
Annons

Work in progress

STIL_INSPIRATION_TaketSofo_Workinprogress_2 STIL_INSPIRATION_TaketSofo_Workinprogress_3 STIL_INSPIRATION_TaketSofo_Workinprogress_4

Här är några bilder från en inredning som jag färdigställt i helgen inför en fotografering imorgon. En nybyggd vindslägenhet på Söder i Stockholm. En dröm med sina knasiga vinklar och rundade djupa fönster. Min yngsta följde med som assistent på uppdraget idag och var djupt imponerad. Framförallt av utsikten över taken mot innergården. ”Precis som på film…”STIL_INSPIRATION_TaketSofo_Workinprogress

Annons

Inredningen tar form, min tappning av en soft minimalism med ett naturligt enkelt uttryck. Dagbädden Safari inger mig alltid känslan av lugn och harmoni, här förstärkt av de vackra vitoljade ekgolven och strukturen på de putsade ytorna. Jag konstaterar åter att vitt är vackert, särskilt hjälpt av ett magiskt ljus.

Jag vill personligen inte bo inne i stan. Har ingen längtan efter det alls och älskar lugnet på landet. Men om, ifall jag blev tvungen. Så skulle det gärna få se ut lite just så här. Högst upp under takåsarna, med en braskamin. Behöver jag tillägga att det finns en solig terrass?

Instapics by me. To be continued…

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar