Annons
Annons

Work-in-progress

Sponsrat inlägg i samarbete med Marbodal

Marbodal_Signature_Kitchen_in_the_Making copy-2

Jag tillbringade onsdagskvällen i Marbodals utställning på Södermalm där jag förbereder min styling av det nya köket Signatur Sandell Marbodal inför kvällens Dinner Club. Köket uppdateras just nu till sin blivande skepnad med hyllor, skåp och skivor. Det är verkligen en inspirerande process att se det ta form, särskilt som konceptet skiljer sig från traditionella kök med sina individuella komponenter.

Annons

Marbodal_Signature_Sneakpeek_2 Jag gillar mixen av öppen och dold förvaring som ytterligare gör det möjligt att sätta en personlig prägel på köket. Här har jag börjat plocka upp rekvisitan till kvällens dukning. Linne och det stilrena svarta porslinet från Duka Kitchen Lifes serie Taste. Fin materialmix till den vita eken och så snyggt i det svarta vitrinskåpet (visar fler bilder från den färdiga stylingen senare).Marbodal_Signature_Sneakpeek_3 Props. Och en detalj på kökets benkonstruktion. Marbodal_Signature_Sneakpeek_4Min personliga signatur. En sneakpeek från pågående styling. I kökskonceptet ingår även fristående hyllor som kan användas som bokhyllor och förvaring i den sömlösa förlängningen ut i vardagsrummet. Jag blandar gärna in vintage och personliga detaljer för att skapa en mysig hemkänsla. Signatur_dagbäddIkväll hänger vi här på middag, ser så fram emot det! Jag uppdaterar med ett inlägg med fler bilder efter det!

Sponsrat inlägg i samarbete med Marbodal

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (14)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar