Annons
Annons

Workspace storage

Annons

ikea_hippa_HINDO_inspiration_1 ikea_hippa_HINDO_inspiration_2

Trädgårdsskåpet Hindö gör sig riktigt bra som förvaringslösning i arbetsrummet, eller varför inte som bokskåp i vardagsrummet? Med en enkel industriell look är det ett riktigt fint budgettips för 995.-.

Hela produktlistan hittar du  i det här inlägget.

Styling by me, photographer Sara Medina Lind for IKEA Livet hemma

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar